Завершення майстеркласу “Можливості онлайн-дошок у навчанні: стратегії, інструменти та методики використання”

Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області 05 липня 2024 року завершив проведення майстеркласу “Можливості онлайн-дошок у навчанні: стратегії, інструменти та методики використання”, якій розпочався 03 червня 2024 року.

На майстерклас зареєструвалося 124 педагогічних працівника України, з них 96 педагогів приєдналися до Google Classroom, де відбувалося навчання. Для забезпечення ефективного навчання  тьютор майстеркласу Наталя Осіна розробила відеоінструкції, тести, практичні завдання, підготувала теоретичні та додаткові матеріали з теми. Учасники майстеркласу мали змогу опанувати 11 Інтернет-ресурсів для створення онлайн-дошок. Ефективний зворотній зв’язок із учасниками майстеркласу був  налаштований через системи сповіщень, здачі робіт, отримання приватних консультацій в середовищі Google Classroom. Результатом ефективного навчання за програмою стало створення власних онлайн-дошок для особистого використання та спільної роботи зі здобувачами освіти.

64 педагога України виконали практичні завдання майстеркласу та отримали електронні версії сертифікату обсягом 10 академічних годин (0,3 кредиту ЄКТС). Сертифікат має всю інформацію згідно з вимогами чинного законодавства, зокрема Постанові КМУ від 21 серпня 2019 р. № 800.

Науково-методичний центр професійно-технічної освіти у Запорізькій області вітає всіх педагогічних працівників, які опанували теоретичну та практичну частини майстеркласу та отримали сертифікат.

Ознайомитись з відгуками учасників майстеркласу можна за покликанням https://wakelet.com/wake/k0wWlDBO0DcHRoxT7b2mf .

Дякуємо всім за участь та нагадуємо, що продовжується навчання та реєстрація на дистанційному курсі “Створення сучасного цифрового уроку”. З Програмою дистанційного курсу, умовами та необхідними інструкціями щодо початку навчання можна ознайомитись на сайті “Дистанційне навчання НМЦ ПТО у Запорізькій області” https://bit.ly/3vGhD0Q .