Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар»

15 березня 2018 року у Державному навчальному закладі «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» пройшов конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» серед учнів І курсу навчання. У ньому взяли участь 12 учнів із 4 навчальних груп.
Програма курсу передбачала:

  •  презентацію команди;
  • теоретичний тур – 30 питань з предметів професійно-теоретичної підготовки;
  •  практичний тур – прості форми нарізування овочів.

Завдання конкурсу відповідали рівню кваліфікації 3 розряду кухаря.

Творче завдання передбачало складання конкурсантами композицій з овочів та фруктів.

Переможцями конкурсу були визначені учні:
1 місце – Білик Юлія;
2 місце – Пашко Тетяна;
3 місце – Охріменко Єгор.

Журі конкурсу встановило також 2 заохочувальних призи:
– «За кращі теоретичні знання» – Білик Юлії;
– «За оригінальність композиції» – Сєрікову Ярославу.

Кедрова Т.В.,
заступник директора з навчально-виробничої роботи
ДНЗ «Запорізький ЦПТО водного транспорту»