Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

28 листопада 2018 року в Федорівському центрі професійної освіти відбувся відкритий урок виробничого навчання в 62 групі (професія «Кухар; кондитер»). Урок на тему «Приготування начинок: начинка сирна з родзинками та начинка зі свіжих яблук» проводила майстер виробничого навчання Світлана Петрівна Нечет. Тема програми: «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».

Під час вступного інструктажу майстер в/н Світлана Петрівна перевірку володіння учнями теоретичного матеріалу провела у формі гри. Учні були об’єднані в команди. Упродовж уроку бали додавалися.

Майстер виробничого навчання доступно викладає матеріал, під час демонстрації технологічного процесу веде бесіду з учнями, наголошуючи на інноваційних прийомах, контролює учнів при цільових обходах. Під час заключного інструктажу проаналізувала роботу учнів, вмотивовано виставила оцінки. Перемогу здобула команда Блажко Валерії. Урок з виробничого навчання розвинув в учнів навички з виконання необхідних прийомів та операцій із приготування начинок для борошняних кондитерських виробів, сприяв вихованню почуття відповідальності за доручену справу, якість та естетичне оформлення страви, прищеплював любов до професії.

Остапчук Н.М.,
викладач загальноосвітніх дисциплін
Федорівський ЦПО