Перші сходинки щодо впровадження стандартів НАССР

Протягом березня-вересня 2021 року у м. Київ відбулися 4 модулі  тренінгових навчань з підготовки тренерів «Впровадження стандартів НАССР в закладах освіти». Тренінгове навчання здійснювалося в рамках проєкту «School Food Generation», який реалізують ВГО «ПОРУЧ» і МБФ «Жовто-Блакитні Крила» у партнерстві з ChildFund Deutschland за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Від Запорізької області  активну участь у проєкті взяла  майстер виробничого навчання ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» Тамара Дорошенко, яка на гідному рівні представила  професійно-технічну освіту нашої  області, заклад в якому працює та на високому рівні захистила свою творчу роботу «Впровадження програм-передумов для кухарів».

Результатом успішного закінчення курсу стало отримання сертифіката «Впровадження санітарних норм якості харчових продуктів згідно з положеннями НАССР щодо контролю безпечності харчової продукції та покращення умов в їдальнях державних освітніх закладів», який дає можливість самостійно проводити тренінгові навчання та ділитися цінним досвідом і набутими в процесі навчання, компетентностями.

Дорошенко Т.М.,
майстер виробничого навчання
ДНЗ «Запорізький ЦПТО водного транспорту»