Конкурс фахової майстерності за професією «Кухар»

15 грудня 2017 року у ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» відбувся конкурс фахової майстерності за професією «Кухар» серед учнів ІІ та ІІІ курсів навчання. У конкурсі брали участь 10 учнів навчального закладу.
Програма конкурсу передбачала:
 презентацію команди;
 теоретичний тур – 30 питань з предметів професійно – теоретичної підготовки;
 практичний тур – приготування гарячої страви з м’яса свинини зі складним гарніром і соусом.
Завдання конкурсу відповідали рівню кваліфікації 4 розряду кухаря.
Переможцями конкурсу були визначені учні:
1 місце – Дятлова Валентина;
2 місце – Дзюндзя Богдан;
3 місце – Булат Максим, Куденчук Максим.
Журі конкурсу також встановило 2 заохочувальних призи: «За кращі теоретичні знання» та «За оригінальне оформлення страви».

Кедрова Т.В.,
заступник директора з НВР
ДНЗ «Запорізький ЦПТОВТ»