Конкурс фахової майстерності з професії «Кухар»

02 березня 2017р. у Державному навчальному закладі «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» було проведено конкурс фахової майстерності з професії «Кухар» серед учнів І курсу навчання. У конкурсі приймали участь 9 учнів з 3 навчальних груп.
Програма курсу передбачала:
 презентацію команди;
 теоретичний тур – 30 питань з предметів професійно-теоретичної підготовки;
 практичний тур – прості форми нарізування овочів; складання композиції з овочів та фруктів.
Завдання конкурсу відповідали рівню кваліфікації 3 розряду кухаря.
Переможцями конкурсу були визначені учні:
1 місце – Морозюк Катерина;
2 місце – Дятлова Валентина;
3 місце – Волошиновський Ярослав, Абду Хассан Софія.
Журі конкурсу встановило також 3 заохочувальних призи:
– «За кращі теоретичні знання» – Морозюк Катерині.
– «За оригінальність композиції» – Дятловій Валентині.
– «За тематичність композиції» – Федорченку Олександру.

Кедрова Т.В.,
заступник директора з НВР
ДНЗ «Запорізький ЦПТО водного транспорту»