Засідання робочої групи

15 червня 2016 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області було проведено перше засідання робочої групи з формування пропозицій щодо обсягів замовлення на підготовку робітничих кадрів у ПТНЗ області та їх відповідності укладеним договорам з роботодавцями.

Засідання проводила заступник начальника управління – начальник відділу кадрової роботи та координації діяльності навчальних закладів Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Грицаєнко О.Л. Члени робочої групи: Магльованний А.М., головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої та професійної освіти управління дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної та вищої освіти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Васьковцов В.П., головний спеціаліст відділу планово-економічної роботи, фінансового та документального забезпечення управління координації діяльності навчальних закладів та аналітичної, планово-економічної, кадрової роботи Департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Паржницький О.В. – директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області; секретар – Двоєносова Л.В., методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області.

Робочою групою були заслухані пропозицій керівників ПТНЗ м. Запоріжжя та м. Молочанська  щодо обсягів замовлення на підготовку робітничих кадрів на 2016 рік.