Вебінар «Компетентний фахівець як стратегія життєвого успіху»

22 квітня 2019 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся вебінар за темою «Компетентний фахівець як стратегія життєвого успіху».

Максімичева О.Я., викладач КЗ «Мелітопольське училище культури» ЗОР на початку свого виступу наголосила, що успіхів можна домогтися у різних сферах свого життя, а кожен сам обирає свій шлях та шукає ключ до успіху, виокремлює для себе найвагоміші складові, які допоможуть досягти значного результату. Вона розповіла, що навчальні дисципліни, які вивчають студенти у закладі освіти, наочно демонструють одночасне опанування професійних компетенцій разом із формуванням успішного фахівця, і, як наслідок, успішної особистості.

Олена Яківна розпочинає вступне заняття із словами: «Сценарій – це драматургічний твір, де все розвивається за визначеними законами драматургії. Існує зав’язка, розвиток дії, кульмінація, розв’язка та фінал». Тому за такими драматургічними законами вона запропонувала учасникам вебінару розглянути опанування студентами фахових компетенцій.

У ході вебінару на слайдах презентації колеги мали змогу побачити заходи, які самостійно організували й провели здобувачі освіти училища та досягнення. Навела приклади видатних випускників закладу освіти та їх теперішні посади. І завершила свій вступ словами М. Шувалова «Немає шляху до успіху. Успіх – є шлях»!

Учасники вебінару висловили подяку доповідачу за творчий, цікавий та пізнавальний виступ.

Презентація Компетентний фахівець як стратегія життєвого успіху