День відкритих дверей в ДНЗ «Пологівський ПЛ»

День відкритих дверей – традиційний захід, розрахований на учнів 9-х і 11-х класів, які стоять перед вибором своєї життєвої дороги. Ліцей пропонує хоч і невеликий вибір професій, але саме такі професії затребовані в нашому районі і області.

Кухар-кондитер – випускники не мають проблем з працевлаштуванням, тому що можуть готувати вишукані страви і дивувати смачною випічкою;

Електрогазозварник не лише єднає листи металу, а й здивує красотою фігурної ковки і металевими квітами;

Електромонтер з ремонту та обслуговування устаткування заставить рухатись навіть непередбачені предмети;

Водій категорії В і С1-сприяє наздоганяти сучасний темп життя.

На цей захід були запрошені учні шкіл 9-х і 11-х класів всього району. В ліцей завітали 160 учнів, які отримали позитивні емоції від зустрічі.

Учні ознайомилися з кабінетами і лабораторіями, де дають знання по професіях «Кухар, кондитер», «електрогазозварник», «Водій категорії В і С1», «Електромонтер з ремонту і обслуговуванні устаткування». Побачили виставку продукції, що випускається ліцеїстами на уроках виробничого навчання по кожній професії, а саме: сміттєві баки в вигляді пінгвінів та великої місткості для багатоповерхівок, лавки, гаражні ворота, фігурна ковка, букети чудових квітів, багатошарове м ясне і фруктове асорті, спробували смачну випічку.

З великим задоволенням гості подивились презентації по професіях і відео з участю наших здобувачів освіти.

Залюбки підтримували виступ учнів, які розважали піснями і танцями. Усі присутні були задоволені проведеним заходом.

Кащенко Н.В.,
голова методичної комісії по професії «Кухар, кондитер»
ДНЗ «Пологівський ПЛ»