Обласний вебінар «Створення і використання інфографіки в освітньому процесі для удосконалення професійної компетентності педагога»

05 березня 2019 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбувся обласний вебінар за темою «Створення і використання інфографіки в освітньому процесі для удосконалення професійної компетентності педагога».

Спікер вебінару, методист НМЦ ПТО у Запорізькій області Лариса Двоєносова, розповіла про графічний засіб подачі інформації, як інфографіка. Звернула увагу, що сервіс можна використовувати не тільки для викладання теми уроку, але також запропонувати здобувачам освіти створювати інфографіку самостійно для виконання домашніх завдань, проектів тощо. Продемонструвала, як можна застосовувати інструмент на уроках цікаво і ефективно.

У ході вебінару навела приклади, як використовувати інфографіку в освітньому процесі та у профорієнтаційній роботі. Наочно показала, як створити оригінальне резюме та графіку за допомогою анімації. Учасники вебінару отримали посилання на зручні сервіси, за допомогою яких можна створити інфографіку, листівки, плакати, презентації, доповнення до статей і доповідей тощо.

На завершення спікер побажала учасникам вебінару натхнення та творчих перемог.

Презентація