Відвідування директора директорату професійної освіти МОН Запорізької області

01 лютого 2019 року з робочим візитом відвідала заклади професійної (професійно-технічної) освіти Запорізької області Ірина Шумік, директор директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України.

На базі ДНЗ «Запорізьке ВПУ моди і стилю» відбулась зустріч, на якій були присутні директор Департаменту освіти і науки ЗОДА Тетяна Озерова; директор НМЦ ПТО у Запорізькій області Олександр Паржницький; головний спеціаліст Департаменту освіти і науки ЗОДА Світлана Ципріанова та представники Волинського ресурсного центру Ігор Воляник та Сергій Ващук. Гості ознайомились із матеріально-технічною базою навчально- практичного центру швейних технологій.

Наступним етапом візиту стало відвідування ДНЗ «Запорізьке машинобудівне ВПУ». Директор Олександр Олійник представив оновлену матеріально-технічну базу закладу та ознайомив із процесом створення навчально-практичного центру для підготовки верстатних професій.

Запланована зустріч у ДНЗ «Запорізький політехнічний центр ПТО» пройшла на належному рівні. Директор закладу Володимир Полухін ознайомив гостей із новітнім сучасним обладнанням та лабораторією контролю якості зварювання. За круглим столом у присутності та за підтримки роботодавців відбулось обговорення питань щодо створення навчально-практичного інноваційного центру електротехнічного напрямку.

У розширеному засіданні регіональної ради професійної освіти (стейкхолдерів) під керівництвом Тетяни Озерової, взяли участь Ірина Шумік, керівники закладів професійної (професійно-технічної) освіти та роботодавці Запорізького регіону.

У ході засідання представники Волинського ресурсного центру ознайомили присутніх із матеріалами щодо моніторингу діяльності ЗП(ПТ)О Запорізької області та подальшим використанням у плануванні стратегічного розвитку модернізації професійної освіти.