КОНЦЕРТ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19 грудня 2018 року о 14-00 на базі комунальної установи «Запорізький обласний центр молоді» Запорізької обласної ради відбувся святковий концерт, присвячений дню Святого Миколая для талановитих учнів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, закладів професійної (професійно-технічної) освіти м. Запоріжжя.

Це одне з найсвітліших свят усього християнського люду, і саме в цей день кожен із нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, яка під силу лише Святому Миколаю. Він зігрітий благословенням, добром і радістю.

На свято запрошені Людмила Поліщук, заступник начальника управління – начальник відділу кадрової роботи та координації діяльності навчальних закладів Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації; Іван Адєлєв, заступник начальника управління з питань соціально-економічного розвитку та бюджету виконавчого апарату Запорізької обласної ради; Олександр Паржницький, директор Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, Світлана Петерик, заступник директора Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, які привітали присутніх із днем Святого Миколая та прийдешніми новорічними святами, побажали міцного здоров’я, успіхів, мирного неба і святкового настрою.

У ході свята найактивніша учнівська молодь закладів професійної (професійно-технічної) освіти була нагороджена грамотами Департаменту ЗОДА та Науково-методичного центру ПТО у Запорізькій області.

Колективи художньої самодіяльності державних навчальних закладів «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей», «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту», «Запорізький професійний ліцей сервісу», «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю», «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти», «Запорізьке машинобудівне вище професійне училище» дарували прекрасні концертні номери і забезпечили піднесений новорічний настрій глядачам.

Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо один одного добром і любов’ю, нехай у всіх очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє.