Тренінг «English for Media Literacy»

12 червня 2018 року методисти НМЦ ПТО у Запорізькій області Лариса Двоєносова та Марина Таран взяли участь у тренінгу «English for Media Literacy», який відбувся на базі Запорізького національного університету.

Модератором заходу виступила доцент кафедри теорії та практики перекладу з англійської мови Олександра Головко. Мета тренінгу покращити рівень англійської мови, розкрити особливості навчання медіаграмотності молодого та дорослого населення й розповісти про основні знання і навички з медіаграмотності, якими необхідно володіти у сучасному суспільстві.

Пані Олександра ознайомила представників громадськості з масовим відкритим онлайн-курсом англійської мови та медіаграмотності, який організований за підтримки Регіонального офісу з питань викладання англійської мови (RELO) та Відділу преси, освіти та культури посольства США в Україні.

Захід був насичений корисною інформацією про те, як розуміти тексти, мову медіа, як медіа інформація сприймається і впливає на аудиторією, що таке технічний код і як декодувати інформацію.

Цікавий формат зустрічі дав учасникам змогу попрактикуватись у англійській мові, налагодженню комунікації за допомогою ігрових та інтерактивних методів роботи, зрозуміти основні закони сфери медіа комунікації.

Тематика тренінгу актуальна для сьогодення. По закінченню його учасники отримали відповідні сертифікати.