Семінар-практикум психологічної служби закладів професійної (професійно-технічної) освіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Запорізької області

29 березня 2018 року на базі Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області пройшов семінар-практикум на тему «Дотримання академічної доброчесності та Етичного кодексу психолога в освітньому процесі та професійній діяльності в умовах реформування освіти».

На семінарі-практикумі були присутні методисти з психологічної служби методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти, практичні психологи та соціальні педагоги закладів професійної (професійно-технічної) освіти та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Запорізької області.

Відкрила семінар-практикум методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Грищенко Наталія Петрівна.

Сироватко Олена Миколаївна, методист науково-методичного Центру психології та соціології комунального закладу «Запорізький інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради, визначила основні проблеми доброчинності в системі освіти України та освітньому процесі навчального закладу, а також наголосила на необхідності дотримання академічної доброчесності працівниками психологічної служби системи освіти.

Про дотримання Етичного кодексу психолога у професійній діяльності та про етичні підходи у реалізації програми виховних заходів з питань попередження торгівлі людьми «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» ознайомила присутніх Величко Ілона Андріївна, методист науково-методичного Центру психології та соціології комунального закладу «Запорізький інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради.

Підвела підсумки семінару-практикуму методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Грищенко Наталія Петрівна.