Семінар-практикум за темою «Використання сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі»

24 жовтня 2017 року на базі Brain Academy в м. Запоріжжя пройшов семінар-практикум викладачів інформатики, комп’ютерних дисциплін та з професій «Обліковець», «Конторський службовець», «Секретар керівника (організації, підприємств, установи)», «Адміністратор», «Оператор поштового зв’язку», «Агент з організації туризму», «Агент з постачання», «Оператор комп’ютерного набору», «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних», «Оператор комп’ютерної верстки» за темою «Використання сучасних інформаційних технологій у навчальному процесі».

На початку семінару-практикуму гостей привітав PR-директор Brain Academy в м. Запоріжжя Марченко В.Р.

Викладач ДНЗ «Мелітопольский БЦПТО» Кошель О.В. поділилася власним досвідом щодо розробки інтерактивного дидактичного матеріалу у вигляді пазлів за допомогою програмного забезпечення Adobe Illusrtator та Jags@w Puzzle й провела майстер-клас.

PR-директор Brain Academy в м. Запоріжжі Марченко В.Р. провів майстер-клас за темою «Ефективне планування навчального процесу за допомогою Mind Map-інструменту і програми Trello».

Семінар-практикум складався з двох частин: теоретичної та практичної.

Теоретична частина включала в себе такі питання: використання програм у навчальному процесі; сервіси та корисні поради для роботи з програмами; покрокова інструкція на прикладах.

Під час практичної частини учасники семінару власноруч навчилися створювати дидактичний матеріал за допомогою Adobe Illustrator та Jags@w Puzzle, інтелект-карти та методом структуризації концепцій із використанням графічного запису у вигляді діаграми у Mind Map й управління проектами невеликих груп у веб-додатку Trello.

При підведенні підсумків методисти Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Єговцев О.Д., Таран М.В., та учасники семінару відзначили, що майстер-клас були проведені на високому професійному та методичному рівні, висловили щиру подяку PR-директору Brain Academy в м. Запоріжжя Марченко В.Р. за співпрацю та належний рівень організації і проведення семінару.

Презентація Кошель О.В.

Инструкционно-технологическая карта

Создание пазла при помощи программы Jigs@w Puzzle

Эффективное использование своего времени_Марченко В.Р.

Тренинг продуктивность!_Марченко В.Р.