Спортивне свято ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник»

27 вересня 2017 року у ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник» відбулися змагання «Спортивне свято», присвячені відкриттю Спартакіади училища.

Метою заходу було виховання любові до спорту, розвиток уваги, підвищення рівня організованості, зміцнення здоров’я, вміння працювати в команді.

В училищі займається спортом велика кількість учнів. Цьому свідчать численні спортивні досягнення на обласному рівні.

Спартакіаду супроводжували всі атрибути, властиві справжнім спортивним змаганням: загострення пристрастей, шумовий супровід уболівальників та воля до перемоги.

Відкрив «Спортивне свято» директор училища Базь Олександр Станіславович. Він звернув увагу присутніх на виключну роль фізичної підготовки для сучасної молоді. Масові спортивні старти вже традиційно стали частиною корпоративної культури училища, яка спрямована на підтримку здорового способу життя.

І ось сигнал «На старт!». Контроль за результатами змагання здійснювали судді з числа педагогів та співробітників навчального закладу.

У рамках Спартакіади були проведені змагання з наступних дисциплін: біг 60 м, стрибок у довжину з місця, вис на перекладині, кидок гирі 16 кг, штрафний удар по порожнім воротам з відстані 15 м, «Останній герой», естафета, перетягування канату.

У змаганнях взяли участь шість команд І курсу. Загальна кількість учасників – 60 учнів.

По закінченню спортивної програми відбулося нагородження переможців і призерів змагань.

У загальному командному заліку серед груп ТУ першого року навчання перемогла команда, де майстер виробничого навчання Копилов Анатолій Васильович, серед груп І курсу перемогла команда з майстром виробничого навчання Пономаренко Олександр Володимирович.

Спортивний захід пройшов у дружній, веселій атмосфері. Дух здорового суперництва дозволив учасникам проявити свої фізичні здібності і отримати заряд позитивних емоцій і гарного настрою.

Озмітель О.О.,
викладач фізичного виховання
ДНЗ «Запорізьке ВПУ «Моторобудівник»