Вітання освітянам

01 жовтня 2017 року Україна святкувала День працівників освіти, тому учні ДНЗ «Мелітопольське ВПУ» вітали своїх педагогів зі святом.

Зранку в училищі було сонячно від посмішок і гарного настрою. Учні оплесками й квітами вітали майстрів виробничого навчання, вчителів, вихователів, які не приховували сльозинки щастя. Усіх охопила дивовижна атмосфера: у фойє училища учнівське самоврядування проводило для педагогів “Лотерею побажань”, оформило експозицію вітальних стіннівок .

За тиждень до свята юні журналісти гуртка «Мас-медіа» відвідали педагогів на робочому місці, аби безпосередньо поспілкуватися з ними, почути їхні думки, пройнятися творчим духом своїх наставників. Педагоги поділилися з юними представниками мас-медіа училища планами на майбутнє, розповіли про свій шлях до професійно-технічної освіти, відкрили деякі секрети майстерності вчителя. У відвертому спілкуванні з’ясовано, що успішний педагог – це творча, цілеспрямована, наполеглива, гуманна особистість, яка вміє запалити вогник натхнення, роздмухати його, випромінюючи навколо тепло і світло.

Чудовим подарунком для освітян став концерт-вітання підготовлений учнями-гуртківцями художньої самодіяльності під керівництвом Зеленського В.І., Ібрагімової З.І., Герасіменка А.В. Юні таланти показали гумористичні мініатюри з життя училища, привітали педагогів танцями, співом. Теплі слова побажань пролунали з уст директора навчального закладу Кисельової Л.І., керівництво Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА відзначило Почесними грамотами педагогічних працівників училища.

Наприкінці виступу дружній творчий колектив учнів ще раз привітав педагогів із святом.

гуртківці «Мас-медіа»
під керівництвом Коробової В.В.,
ДНЗ «Мелітопольське ВПУ»