Пологам 130!

Два дивовижні свята дарує Пологам вересень. 17 вересня щороку пологівці відзначають День звільнення від німецько-фашистських загарбників, а у найближчу до цього дня суботу – День міста. У цьому році він виявився особливим, ювілейним. Пологи святкували свій 130-й день народження. З приводу цієї знаменної для пологівців дати міською владою було організовано та проведено низку цікавих розважальних і патріотичних заходів, в яких брали активну участь учні та працівники ДНЗ «Пологівський професійний ліцей».

У переддень свята, 15 вересня, на центральній алеї Поліг відбулось урочисте відкриття фонтану, якого вже давно чекали громадяни і гості міста. Справжньою окрасою прилеглої до нього території стали виготовлені учнями ліцею, майбутніми електрогазозварниками, лавочки. Наш навчальний заклад брав участь у ярмарку, на якому був представлений окремою палаткою. Одягнені у сорочки-вишиванки майстри виробничого навчання та учні ліцею пропонували гостям свята смачні та майстерно оформлені тістечка та інші кондитерські вироби, виготовлені власними руками.

У рамках святкування дня міста 16 вересня працівники та учні ліцею взяли участь в урочистій ході. Колону ліцею прикрашали блакитні та жовті кульки, національна символіка. Попереду колони рухались у спеціальному одязі учні, які навчаються за професіями «Кухар», «Електрогазозварник», «Електромонтер». За ними крокували спортсмени, якими пишається не тільки наш навчальний заклад, а й всі пологівці. Це – вихованці тренера ліцею Каплуна Олега Володимировича, призери всеукраїнських чемпіонів з пауерліфтингу Акопян Владислав, Жеребко Богдан, Демоненко Артур, Педаш Іван, Семенов Дмитро.

По Завершенню ходи, за традицією, міський голова та голова районної ради нагородили почесними грамотами та відзнаками кращих представників Пологівщини. Заслужені нагороди отримали і працівники ліцею – викладачі Бакаєва Г.Д. та Новіков В.М.

Данілова Л.А.,
Полуляхова А.А.
викладачі ДНЗ «Пологівський ПЛ»