Олімпійський тиждень

12 вересня 2017 року в рамках Олімпійського тижня та з нагоди Дня фізичної культури в Україні, в ДНЗ «Чубарівський центр ПТО» відбулася вікторина на тему «Знавці з історії Олімпійських ігор». Напередодні 08 вересня був проведений конкурс малюнків «Символіка Олімпійських ігор».

У вікторині взяли участь 7 команд. Усі команди були одягнені в символічні кольори олімпійського прапора. Діти ретельно готувалися до вікторини. Одні користувалися книгами інші черпали знання з Інтернету.

Учасники команд відповідали майже на всі поставлені питання, але якщо хтось-таки не знаходив правильну відповідь, суперники наперебій піднімали руки догори, щоб відповісти на це запитання. Інтригою конкурсу був кросворд, на відгадування якого командам відводився час 5 хвилин.

Журі у складі старшого майстра виробничого навчання Зелєнцової Т.А. та заступника директора з навчально-виробничої роботи Бортнік О.В. підвели підсумки вікторини та оголосили результати.

Наступним видом змагань буде спартакіада, яка відбудеться за участю як дітей, так і їх наставників викладачів. Бажаємо учасникам наснаги у підготовці до змагань.

Островська В.С.,
керівник фізичного виховання
ДНЗ «Чубарівський центр ПТО»