Щасливої дороги, випускники!

27 червня в ДНЗ «Запорізький професійний ліцей залізничного транспорту» пролунав останній дзвоник, який сповістив про закінчення навчального року. Для учнів груп №№114, 513, 814, 914, та 4016 – це остання урочиста лінійка в стінах навчального закладу.

За традицією, на свято прийшло багато гостей – представників освіти та підприємств-роботодавців. Першими привітала учнів та педагогічний колектив директор Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації Озерова Тетяна Ярославівна, яка побажала випускникам знайти свою дорогу в житті, стати справжніми професіоналами у своїй галузі та завжди пам’ятати тих, хто вручив їм путівку в життя – майстрів виробничого навчання та викладачів. Від імені Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області з найкращими побажаннями виступила методист Нідерман Наталія Костянтинівна.

Учнів та педагогічний колектив, як завжди, прийшли привітати представники підприємств, на яких наші випускники розпочнуть свій трудовий шлях: ПрАТ «Запорізький електровозоремонтний завод», Запорізького моторвагонного депо, пасажирського вагонного депо станції Запоріжжя-1, Запорізький титаномагнієвий комбінат, ВАТ «Запоріжсталь», ПРАТ «Запоріжкокс».

Майстрам та викладачам приємно було чути слова подяки на адресу учнів, а випускникам – побажання успіху в житті та на трудовій ниві.

Особливо приємними та зворушливими були слова голови батьківського комітету – Грищишиної Олени Миколаївни.

Пролунав останній дзвоник. Лінійка закінчилася, але випускники не поспішали залишити коридори ліцею, який став для них другою домівкою, а педагоги – справжніми батьками.

Любі наші випускники! Ми пишаємося вами! Ми завжди будемо пам’ятати вас і слідкувати за вашими досягненнями.

Щасливої дороги, випускники!

Єрмоленко Н.В.,
методист
ДНЗ «Запорізький ПЛЗТ»