Семінар-практикум голів методичних об’єднань класних керівників професійно-технічних навчальних закладів «Волонтерський рух як засіб збереження та зміцнення загальнолюдських цінностей»

Згідно з планом роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області на 2017 рік 26.04.2017 на базі ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» відбувся семінар-практикум голів методичних об’єднань класних керівників професійно-технічних навчальних закладів за темою «Волонтерський рух як засіб збереження та зміцнення загальнолюдських цінностей».

На початку семінару-практикуму учасників привітала заступник директора з навчально-виробничої роботи ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» Кедрова Т.В.

Із презентацією «Інноваційні форми і методи організації виховного процесу у навчальному закладі» виступила заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» Гончаренко Н.П.

Хортицька Т.І., голова методичної секції класних керівників ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» ознайомила із презентацією «Роль класного керівника у становленні, збереженні та зміцненні загальнолюдських цінностей шляхом усвідомлення потенціалу учнів».

Григорян І.Я., викладач, класний керівник ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту», провела тренінг з учнями на тему «Визначення загальнолюдських цінностей особистості учнівської молоді».

Романій Е.П., викладач, класний керівник ДНЗ «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту», підготувала позакласний захід з учнями на тему «Я – українець, я – патріот».

При підведенні підсумків методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області Таран М.В. та учасники подякували за представникам навчального закладу за цікавий семінар-практикум.