Міжнародний день Театру

Театр – це найкоротший та продуктивний шлях до формування соціальної моделі поведінки, до формування емоційного інтелекту і розвитку людської індивідуальності.

Навряд знайдеться хоча б одна людина, яка за своє життя ні разу не поринула у світ театральних декорацій, костюмів та софітів. А якщо ця перша зустріч сталася в учнівські роки, то це обов’язково стане вагомою сходинкою до формування та розвитку культурної, вихованої, розумної особистості.

Вихователі гуртожитку ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище «Моторобудівник» Кулієва-Корчинська С.М. та Шпак І.І. вирішили відкрити двері перед своїми учнями у прекрасний, чарівний світ театру ім. Магара, бо саме театр володіє дивовижними здібностями впливати на психіку та формування світогляду підлітків.

27 березня 2017 року всі театрали святкували своє професійне свято – міжнародний день Театру, тому одразу ж після свята мистецтва ми дружньо відправилися знайомитися з цим багатим дивовижним світом за допомогою вистави «Одруження» за мотивами твору Миколи Васильовича Гоголя.

Протягом двох годин учні на одному подиху зачаровано спостерігали за головними героями та професійною грою акторів. А наприкінці вистави ділилися своїми враженнями та думками. І як приємно було вихователям почути, що крок до знайомства з театром був недаремний, і вже на другий день вони були готові знов і знов відкривати двері своєї душі до прекрасного світу мистецтва!

Кулієва-Корчинська С.М.
вихователь гуртожитку
ДНЗ «Запорізьке ВПУ «Моторобудівник»