Журі І етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» визначило кращі роботи

28 березня 2017 року у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти у Запорізькій області відбулась робота журі І етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації та учнів професійно-технічних навчальних закладів області.

Цього року на виставку-конкурс були надані експонати з 25 навчальних закладів (2 ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, 22 ПТНЗ та Енергодарський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад II-III ступенів – міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Енергодарської міської ради Запорізької області).

Журі обрало кращі роботи, враховуючи критерії, визначені інформаційно-методичними рекомендаціями про проведення І етапу виставки-конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай i люби свій край», а саме: композиційне рішення; творча майстерність; оригінальність ідеї, стилю, манери, творче рішення; втілення авторського задуму (емоційне та естетичне враження від роботи), дизайнерське оформлення, трудомісткість та її доцільність при виконанні роботи.

Особливо хочеться відмітити роботи Економіко-правничого коледжу ЗНУ, ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище моди і стилю», ДНЗ «Запорізьке вище професійне училище», ДНЗ «Мелітопольський професійний ліцей», які виділялись серед інших експонатів змістовністю, композиційною довершеністю, сучасною технікою виконання.

Дякуємо студентам та учням навчальних закладів, які взяли участь у виставці-конкурсі, та їх керівникам за підтримку талановитої молоді. Бажаємо вам подальшого творчого натхнення і реалізації найкреативніших задумів.