Спорт ми дуже полюбляємо, гарний настрій завжди маємо!

Бережи життя, бережи цей світ,
Пам’ятай завжди, що ми повинні бути
Здоровими людьми!

Усі разом ми любимо активно відпочивати: по черзі співати, танцювати, слухати музику, малювати, любимо наш навчальний заклад, рідне місто і нашу квітучу Україну. Але що заважає сучасній молоді не тільки мріяти, а й активно працювати над досягненням своєї мети, стати успішною людиною, бути корисним своїй державі? Звичайно, це шкідливі звички – алкоголізм, куріння та наркоманія.

Як передбачити та не допустити молодь піти хибним шляхом? Фізична культура і спорт сьогодні торкаються кожної людини, пропаганда здорового способу життя стала основним напрямком на шляху до повноцінного суспільства.

Спорт викликає у людей повагу один до одного, здорову конкуренцію, коли молодь змагається один з одним, тим самим допомагаючи зробити себе кращим. Спорт веде людину до вдосконалення та розвитку.

Хто як не старше покоління – батьки, викладачі фізичного виховання, майстри в/н, своїм власним прикладом доводять, що спорт – це чудово.

На підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 07.09.2016 р. № 1085 «Про реорганізацію професійно-технічних навчальних закладів Запорізької області», шляхом приєднання Державного навчального закладу «Мелітопольський професійний ліцей залізничного транспорту» до Державного навчального закладу «Мелітопольський будівельний центр професійно-технічної освіти», родинне коло будівельного центру з 01.01.2017 р. збільшилося майже вдвічі. Для більш близького знайомства в спортивній залі центру пройшли змагання з волейболу між учнями І та ІІ корпусів.

Усі вболівальники та гравці отримали безліч позитивних емоцій. Під час нагородження було запропоновано наступну гру провести між викладачами, адміністрацією центру та учнями обох корпусів. Наступного тижня на спортивному майданчику пройшла неймовірно запекла та напружена боротьба команд на кубок директора центру. Впродовж довго часу з великим відривом вела команда учнів, проте в останні хвилини ситуація кардинально змінилася. Один за одним команда дорослих забивала м’ячи і виборола перемогу. До наступних змагань кубок залишається у старшого покоління. Проте настрій учнів не зіпсувався, вони з радістю отримали грамоти та солодкі подарунки, зробили фото на пам’ять і запитали про наступну гру.

Кущ О.М.,
керівник фізичного виховання
ДНЗ «Мелітопольський БЦПТО»