В Новий Рік з новим розрядом

28 грудня 2016 року учні ДНЗ “Запорізьке вище професійне училище “Моторобудівник”, які навчаються за професіями «Верстатник широкого профілю» та «Токар», складали чергову поетапну атестацію на ІV розряд.

До атестації готувались завчасно: кожен учень з групи «Верстатник широкого профілю», виконував курсову роботу по заданій тематиці, яку захищав перед кваліфікаційною комісією. А учні групи «Токар» готувались до виконання комплексних кваліфікаційних завдань.

Друга частина захисту була практичною: необхідно було відповісти на запитання членів комісії, обрати необхідний ріжучий інструмент, розповісти про його призначення та засоби установки на токарних верстатах. Крім того, кожен учень виконував заміри деталей різними вимірювальними інструментами.

Іспити пройшли успішно. Учні продемонстрували високій рівень знань, відмінно відповідали на всі поставлені питання. Комісія у складі Пенькова А. М., заступника директора з НВР та Малова А.М., в. о. старшого майстра, залишилась задоволеною учнівськими відповідями.

По закінченню поетапної атестації комісія та учні привітали один одного з наступаючими новорічними святами.

Захаренко Г.С.,
викладач спецтехнології
ДНЗ “Запорізьке ВПУ “Моторобудівник”